KIlıçdaroğlu ile görüşen ikili Özcan'a ağız fermuarı getirdi

KIlıçdaroğlu ile görüşen ikili Özcan'a ağız fermuarı getirdi KIlıçdaroğlu ile görüşen ikili Özcan'a ağız fermuarı getirdi
A- A+
Reklam

Açıklamalarıyla sık sık CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Parti Kurmayları ile ters düşen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın bugün CHP Genel Merkezinden sürpriz ziyaretçileri vardı. 

CHP PM Üyesi ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ile Yalova Eski Belediye Başkanı Vefa Salman bugün Ankara'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştükten sonra Bolu'ya gelerek, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı makamında ziyaret ettiler. CHP Heyeti ziyarete elleri de boş gelmezken, Başkan Özcan’a sürpriz bir hediye getirdiler.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yakın dostu olan Yalova eski Belediye Başkanı Vefa Salman'ın Kılıçdaroğlu ile görüştükten sonra Bolu'ya gelirken yanında hediye olarak da ağız fermuarı getirdi. İkili bu hediye ile Genel Başkanları Kılıçdaroğlu'ndan bir mesaj mı getirdiler bilinmez ama Başkan Özcan hediyeyi anlamlı bularak, çok hoşuna gitti.

Bolu Belediyesi Eylül ayının dün akşam gerçekleşen ikinci oturumuna da bu ağız fermuarıyla katılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kendisine sataşan AK Partili Üyelere de elindeki ağız fermuarını arada göstererek, “Açtırmayın bana fermuarı” diye de takılmadan duramadı.

Ağız fermuarı hakkında da açıklamada bulunarak, AK Parti Grubuna takılan Başkan Özcan; “Bugün hayatımın en anlamlı hediyesini aldım. Yalova Belediye Başkanımız Sayın Vefa Salman bugün ziyaretime geldi. Gelirken de bana fermuar getirmiş. Ağız fermuarıymış bu. Çok anlamlı bir hediye. Hayatımda aldığım en tuhaf hediye ama şu, AK Parti Grubunun aklına gelip bana verseydi, efsane bir şey olurdu” dedi.

Birleşime verdiği arada Başkan Özcan kendisine hediye edilen ağız fermuarını da kürsüden inerek grup sırasında oturmakta olan AK Parti Grup Başkan Vekili Uğur Akbay’a hediye etti.

CHP PM Üyesi ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ile Yalova Eski Belediye Başkanı Vefa Salman bugün Ankara'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştükten sonra Bolu'ya gelerek, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı makamında ziyaret ettiler. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler