Özcan’dan Erdoğan’a iki kritik soru

Özcan’dan Erdoğan’a iki kritik soru Özcan’dan Erdoğan’a iki kritik soru
A- A+

Önceki gün Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Seferberlik ve Savaş Yönetmeliği” ile tüm yetkinin Cumhurbaşkanında toplanmasının nedenini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a soran Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, merak ettiği iki konu hakkında da cevap istedi.

Yönetmeliğin olası bir savaş hazırlığından mı yoksa yine olası bir darbe tehdidinden dolayı mı yayınlandığını soran Başkan Özcan; “Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; 21 Mayıs’ta, bir gece ansızın “Seferberlik ve Savaş Yönetmeliği” çıkartıp, böyle durumlar için tüm yetkiyi neredeyse tamamen tek elde toplamıştır. Bir vatandaş olarak merak ediyorum. Biz birileriyle savaşa mı giriyoruz, yoksa yeni bir darbe tehdidi ile karşı karşıya mıyız? 

Bu sorunun cevabı Türk Milleti’ne ivedi olarak verilmek zorundadır. Siz açıklama yapmıyorsanız “Ziya eniştenin” telefon numarasını verin de ona sorayım bari” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler