Özcan’dan “Taziye Evi” Projesi

Özcan’dan “Taziye Evi” Projesi Özcan’dan “Taziye Evi” Projesi
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı ve CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan yakınları vefat edenler için “Taziye Evi” projesini hayata geçirecek.

Özcan’ın yeni dönem projeleri arasında yer alan “Taziye Evi Projesi” ile birçok mahalleye taziye evi kazandırılacak. 

İlk etapta Sağlık Mahallesi’nde Şehitler Mezarlığı yanındaki Mezarlık İşleri Birimine ait eski mevcut binanın yerine çok amaçlı bir bina inşa edilecek. İnşa edilecek üç katlı bina hem Mezarlık İşleri Birimi hem de “Taziye Evi” olarak hizmet verecek. 

SOSYAL TESİSLER TAZİYE EVİ OLARAK HİZMET VERECEK

Yine mahallelerdeki mevcut veya yapılacak sosyal tesisler de aynı zamanda “taziye evi” olarak hizmet vermeye başlayacak. Bu doğrultuda Kasaplar, Salıbeyler, Dodurga, Kürkçüler, Seyit, Köroğlu, Karacaağaç, Ovadüzü, Dağkent, Karaköy ve Sandallar Mahallelerindeki sosyal tesislerin kapıları yakınlarını kaybedenlerin hizmetine açılacak. 

Yakınları vefat edenler hizmete girecek taziye evlerinde taziyeleri kabul edebilecekler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler