Özel Kalemi de O'na bağladı

Özel Kalemi de O'na bağladı Özel Kalemi de O'na bağladı
A- A+

Alaaddin Yılmaz’ın başkanlığı döneminde Özel Halk Otobüslerinin bağlı olduğu şirkette müdürlük yaparken halasının oğlu Tanju Özcan’ın Belediye Başkanı olması sonrası önce Bolu Belediyesinde memur olarak işe başlayan, ardından da Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilen Sedat Gülener’in yükselişi devam ediyor.

Başkan Yardımcısı olduktan sonra dayısının oğlu (Kuzen) Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından özel yetkilendirilen ve bir çok önemli birim kendisine bağlanan Sedat Gülener’e son olarak Ergin Yönet’in istifası sonrası boşalan Özel Kalem Müdürlüğü görevine vekaleten atadı.

Gülener’e, ayrıca Oğuzhan Yalınız’ın başına getirildiği Basın Yayın Birimi de bağlandı.

Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Etüt Proje Müdürlüğü, Araştırma ve Geliştirme Müdürlüğü, Yapı Kontrol Müdürlüğü gibi teknik bilgi ve tecrübe gerektiren müdürlüklerin bağlı olduğu Başkan Yardımcısı Sedat Gülener’e, dayısının oğlu Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından yeni bir sorumluluk daha verilerek Özel Kalem Müdürlüğü ve Basın Yayın Birimi de bağlanmış oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler