Pazar günü 3 bin 114 çocuğumuz için sessizlik lütfen..!

Pazar günü 3 bin 114 çocuğumuz için sessizlik lütfen..! Pazar günü 3 bin 114 çocuğumuz için sessizlik lütfen..!
A- A+

Tüm yurtta olduğu gibi ilimizde da 2 Haziran Pazar günü yapılacak olan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı, iki oturumda tamamlanacak. 

LGS kapsamındaki merkezî sınava yönelik sınav merkezi, bina, salon ve sıra bilgileri ile sınav tedbirlerine ilişkin bilgilere e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi üzerinden ulaşılabilecek. 

Öğrenciler LGS giriş belgelerini T.C kimlik numaraları ile alınabilecek. Merkezi sınavın birinci oturumu 09.30 ve ikinci oturum 11.30'da başlayacak.

2 Haziran 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına ilimizden 3 bin 114 öğrenci katılacak ve istedikleri liseye girebilmek için ter dökecekler. Öğrenciler kadar da velilerin de yoğun bir stres yaşadığı LGS sınavına saatler kala Bolu Valiliğinden yapılan açıklamada; sınav saatlerinde gürültüye sebep olabilecek iş ve davranışlardan kaçınılması istendi.

Bolu Valiliğinden yapılan açıklamada; “2 Haziran 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına ilimizden katılacak olan 3.114 öğrencimize başarılar diliyoruz. Sınavın sorunsuz geçmesi için tüm tedbirler alınmış olup değerli vatandaşlarımızdan özellikle sınav saatinde gürültüye sebep olabilecek iş ve davranışlardan kaçınmalarını rica ediyoruz. Pazar günü gerçekleşecek LGS sınavı için İl/İlçe Nüfus Müdürlüklerimiz açık olacaktır” denildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler