Rakip olarak karşısına Bakan istedi

Rakip olarak karşısına Bakan istedi Rakip olarak karşısına Bakan istedi
A- A+
Reklam

Eski Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki’nin AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı olarak dün kulislere isminin düşmesi sonrası CHP’nin adayı Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan ilginç bir istek geldi.

2019 yılında da kendisinin karşısına AK Parti’nin rakip olarak Eski Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’i çıkartmasının ardından 2024 Yerel Seçimlerinde yine eski bir Bakan Yardımcısı olan Tiryaki’nin aday olacağı iddialarına göndermede bulunan Özcan, bu seçimde rakip olarak karşısına Bakan istedi.

AK Parti Genel Merkezine çağrıda bulunan Tanju Özcan; “AK Parti olarak neden Bolu’da hep karşıma bakan yardımcısı çıkartıyorsunuz? Biliyorsunuz ki, bakan yardımcıları benimle baş edemiyor! Bu sefer bir bakan deneseniz karşımda diye aklıma geldi” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler