Rektör'den Bolu'ya saygısızlık

Rektör'den Bolu'ya saygısızlık Rektör'den Bolu'ya saygısızlık
A- A+
Reklam

Her yıl düzenlenen Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı İzzet Baysal Vakfı Ödül Töreni’nde bu yıl büyük bir skandala imza atıldı.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’nın ev sahibi olduğu organizasyonda; Bolu Halkının oylarıyla seçildiği için Bolu Halkının temsilcisi olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı vekâleten toplantıya katılan Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’e protokol konuşmalarında söz hakkı verilmeyerek, Bolu Halkına saygısızlık yapıldı.

Geçmişte de birçok örneği olan Belediye Başkanının katılamadığı toplantılara seçilmiş veya atanmış Belediye Başkan Yardımcısının O’nun yerine konuşma yapmasının hangi amaçla engellendiği bilinmiyor.

Bolu Halkının oylarıyla görevde olan bir Belediye Başkanının yani Bolu’yu temsil eden Başkan’ın vekâletiyle toplantıda bulunan Belediye Başkan Yardımcısına yapılan saygısızlık, Bolu’da birçok kesim tarafından Bolu Halkına yapılmış saygısızlık olarak ifade edildi.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen aynı ödül töreninde yine Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı vekâleten kürsüde protokol konuşması yapan Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’in ne oldu da bu yıl konuşturulmayarak Bolu Halkına böyle bir saygısızlığın yapılamadığı merak ediliyor.

Resim Altı: Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı İzzet Baysal Vakfı Ödül Töreni’ne yine Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı vekaleten Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir protokol konuşması gerçekleştirmişti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler