Rocky mi? Şaban mı?

Rocky mi? Şaban mı? Rocky mi? Şaban mı?
A- A+
Reklam

CHP'den kesin ihraç istemiyle sevk edilmesi sonrası karara tepki için CHP Genel Merkezi'ne yürüyeceğini açıklayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 3 Temmuz’da başlayacağı yürüyüş öncesi antrenmanlara başladı.

Hatırlanacağı üzere Özcan; “3 Temmuz'da Bolu Kent Meydanı'ndan 'adalet ve değişim' arasında bir yürüyüş başlatacağım. Bolu Kent Meydanı'ndan Ankara'ya, CHP Genel Merkezi'ne kadar yürüyeceğim” demişti.

“TEK BAŞIMA KALSAM DA YÜRÜYECEĞİM”

Özcan bu kararının ardından sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla yürüyüşe hazır olduğunu duyurdu.

10 gün sürmesi planlanan zorlu yürüyüşe hazırlık olsun diye Kanal Yolunda antrenmanlara başlayan Tanju Özcan, bunu da Rocky filminin müziği eşliğinde hazırlattığı video ile sosyal medya hesabından paylaştı.

Özcan paylaşımında; “Asıl korku imparatorluğunu kuran Cumhuriyet Halk Partisi'nin şu anki yönetimi…Nereden mi bilgi? Şu ana kadar, eski-yeni Milletvekili, İl İlçe Başkanı ve Belediye Başkanı ile konuşuyorum. Hemen hemen hepsi değişiminden yana olduğunu benimle şifahen paylaşıyorlar. 'Lütfen bu iradenizi sosyal medya hesaplarınızdan düşüncelerinizle ilgili' çağrıma ise olumlu yanıt veremiyorlar!!! Ben ise hazırım, 'KORKMUYORUM' Değişim ve parti içi adalet için tek seferde kalsam da yürüyeceğim. Hazırlanıyorum…” ifadelerini kullandı.

Milli Şaban varken, neden Amerikalı Rocky?

Amerikan politikalarına karşıtlığı ile bilinen Tanju Özcan’ın, yürüyüş videosunda Rocky film müziğini kullanması ise vatandaşlardan tepki aldı. Sosyal medya ve TV ekranlarında ulusalcı ve milliyetçi söylemleri ile milyonların gönlünde taht kuran Tanju Özcan’ın; Türk Sinemasının efsane karakteri “İnek Şaban” tiplemesiyle Türk Halkının gönlüne taht kuran Kemal Sunal’ın, “Postacı” filminin müziğinin kullanmasının daha uygun olacağı, haber merkezimizi arayan binlerce seveni tarafından ifade edildi.

Her iki film müziğinden yaptığımız videoyu siz okurlarımızın takdirine bırakıyoruz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler