Sadece dönmüyor, aday da oluyor

Sadece dönmüyor, aday da oluyor Sadece dönmüyor, aday da oluyor
A- A+
Reklam

Halk TV’de İsmail Küçükkaya ile Manşet Yolculuğu programına katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, CHP’den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile ilgili söylediklerinin, ekrana tam yansımadığı ortaya çıktı.

Küçükkaya’nın, Tanju Özcan’ın affı ve geri dönüşü ile ilgili düşüncelerini sorduğu Özel; “Sayın Genel Başkanımıza karşı bazı ifadeleri, bazı tutumları çok kırıcıydı ama Kurultay öncesi Bolu İl Başkanımız, Sayın Genel Başkanımızla Tanju Özcan vakası hakkında bir görüşme gerçekleştirmişler. Sayın Genel Başkanımızın o görüşmede olumlu bir tutumu olmuş. Başvuru gerçekleştikten sonra Ben de Genel Başkanımızı bir telefonla arayıp sorarım” sözleriyle cevaplamış ve basında da bu sözleri haber olmuştu.

İzin alırım demiyor! 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ekranlara yansıyan ilk bölümünde, Tanju Özcan hakkında, “Ben yine de sayın genel başkanımı (Kılıçdaroğlu’nu) bir telefonla arayıp sorarım” sözlerinin devamında yayınlanan ikinci bölümde ise, Tanju Özcan’ı CHP’ye alacaklarını net şekilde ifade ediyor.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın CHP’ye dönmesinin ötesinde CHP’nin Bolu Belediye Başkan Adayı olarak şimdiden ilan eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel açıklamasının devamında; “Ben de Tanju Özcan’ın döneceğini ve Bolu’da, Belediye Başkan adayı olarak Partimizi gayet iyi temsil edeceğini, görev yapabileceğini düşünüyorum. Ama Parti Meclisi’nin de yetki sınırları içerisine de girmek istemiyorum” sözleriyle son noktayı koyuyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler