Sağlık Mahallesinde araç yandı

Sağlık Mahallesinde araç yandı Sağlık Mahallesinde araç yandı
A- A+

Sağlık Mahallesi Dodurga Caddesi üzerinde sabah saatlerinde akü takviyesi yapıldıktan sonra çalışır vaziyette bırakılan araç bir anda alev topuna dönerek, kullanılmaz hale geldi.

Sabah 09.00 sıralarında  Ahmet Ç. isimli vatandaş aşırı soğuktan dolayı sabah aracını çalıştıramayınca, başka bir araçtan yardım alarak akü takviyesi yaptı. Aracın çalışması sonrası da akünün dolması için aracı çalışır halde bırakılırken, bir kaç dakika sonra aracın motor kısmında yangın çıktı.

Aracında başlayan yangını ilk olarak kendi imkanlarıyla söndürmeye çalışan Ahmet Ç.,  araçtaki yangını söndüremeyince İtfaiyeden yardım istedi. Yapılan ihbar sonrası kısa sürede olay yerine İtfaiye ve polis ekipleri gelirken, yapılan müdahale sonrası yangın kısa sürede söndürüldü. 

Ahmet Ç.'ye ait araç yangın sonrası kullanılmaz hale geldi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler