Samimiyetin resmini çektirdiler

Samimiyetin resmini çektirdiler Samimiyetin resmini çektirdiler
A- A+
Reklam

Geçmiş dönem Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, 31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol’a destek vermek için sahaya indi.

İl Başkanlığı döneminde İl Sağlık Müdürü olarak görev yapan Demirkol’u görevden aldırmak için Sağlık Bakanlığında ve Genel Merkezde yoğun mesai harcadığı söylentileri nedeniyle araları serin olduğu iddia edilen Demirkol ve Doğanay’ın özellikle Çorumlular Gecesinde çektirdikleri fotoğraf, düşman çatlattı.

Yeniçağa Ekrem Doğanay Yatılı Erkek Kur'an Kursundan mezun olan ikiliden AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol “Mealli Hafızlık” derecesi bulunurken, Nurettin Doğanay’ın hafızlık derecesi hakkında bilgi bulunmuyor.

8 ay önce gerçekleşen Genel Seçimlerinde AK Parti Bolu Milletvekili Adayı olacağına kesin gözüyle bakılırken listeye giremeyen ve seçim sürecinde de AK Parti’nin ve AK Partili Milletvekilleri Adaylarının seçim çalışmalarına katılmayan Nurettin Doğanay’ın, hakkında çıkartılan Partiye küstüğü söylentileri de sahaya inmesiyle yine kendisi tarafından yalanlanmış oldu.

Kendisi hemen hemen her gün AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol’un seçim çalışmalarına katılan geçmiş dönem AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın, özellikle yakın çevresine de Demirkol’a destek olmaları noktasında baskı yaptığı ifade ediliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler