Seben Belediyesi Kavak Başkanla bir başka güzel

Seben Belediyesi Kavak Başkanla bir başka güzel Seben Belediyesi Kavak Başkanla bir başka güzel
A- A+
Reklam

Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak hizmetleriyle ilçe halkının takdirini kazanmaya devam ediyor. Göreve geldikten sonra ilçeye bir çok yatırım kazandıran Başkan Kavak, geçtiğimiz günlerde de Ankara’da Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile bir araya gelmiş ve ilçeye doğalgaz gelmesi için temaslarda bulunmuştu.

İlçenin sorunlarıyla yakından ilgilenen Kavak, Belediye hizmet binasını da bambaşka bir kimliğe büründürdü. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’dan hizmet binasının dış cephe yenileme çalışması için destek alan Başkan Fatih Kavak, bu çalışmayı da bitirdi.

Yenilenen yüzüyle bambaşka bir kimliğe kavuşan ve büyük beğeni toplayan Belediye hizmet binasının yeni cephesi, vatandaşlardan tam not aldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak; “Belediye hizmet binamızın dış cephe ve peyzaj çalışması için destek veren; Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Bolu Ak Parti Milletvekillerimiz Sayın Arzu Aydın ve Sayın Fehmi Küpçü’ye ve de Bolu Ak Parti İl Başkanımız Sayın Suat Güner'e teşekkür ederim. Seben’imize hayırlı olsun” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler