Şehidimiz var Bolu

Şehidimiz var Bolu Şehidimiz var Bolu
A- A+
Reklam

Diyarbakır’da enkaz altında kurtarılmayı bekleyen Bolulu genç rehber öğretmen Merve Görüş’ten acı haber geldi. Görüş’ün cansız bedenine ulaşan ekipler160 saat sonra genç kızın bedenini enkazdan çıkardılar.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde enkaz altında kalan 29 yaşındaki Bolulu öğretmen Merve Görüş’ten 160 saat sonra acı haber geldi. Merve öğretmenin cenazesi bugün Alpagut camisinde kılınacak öğle namazının ardından Alpagut mezarlığında toprağa verilecek.

Diyarbakır’da Bağlar ilçesi Tesisler Kavşağı Serin 2 Apartmanı’nın enkazında kalan Bolulu 29 yaşındaki Bolulu öğretmen Merve Görüş’ten gelecek güzel bir haber için 160 saattir Baba Abdullah Tevfik Görüş, enkaz başında gelecek müjdeli bir haberi bekliyordu. Bir hafta süren enkaz kaldırma ve arama kurtarma çalışmalarının sonunda genç kızın cansız bedenine ulaşıldı.

Diyarbakır’ın Eğil ilçesindeki Alparslan Anadolu Lisesi’nde psikolojik danışman olarak görev yapan deprem şehidi Merve Görüş’ün cenazesi bugün (Salı) Alpagut camisinde kılınacak öğle ve cenaze namazının ardından Alpagut mezarlığında toprağa verilecek.

www.bolupostası.com gazetesi olarak Merve Öğretmenimize Allah’tan rahmet, Ailesi ve tüm Bolu’ya sabırlar diliyoruz. 

Resim Altı: Diyarbakır’da Bağlar ilçesi Tesisler Kavşağı Serin 2 Apartmanı’nın enkazında kalan Bolulu 29 yaşındaki Bolulu öğretmen Merve Görüş’ten gelecek güzel bir haber için 160 saattir Baba Abdullah Tevfik Görüş, enkaz başında gelecek müjdeli bir haberi bekliyordu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler