Sıra İzzet Baysal Esnafına geldi

Sıra İzzet Baysal Esnafına geldi Sıra İzzet Baysal Esnafına geldi
A- A+

Cumhuriyet Caddesi, Hastanesi Caddesi derken Bolu’nun en işlek caddelerinde yaptığı kaldırım, park ve yol düzenlemeleri sonrası hem esnafı hem de vatandaşı mağdur eden Bolu Belediyesi şimdi de İzzet Baysal Caddesi’nin trafiğe açık olan Erenler Mobilya ve Merkez Karakolu arasındaki kısma el attı.

Düzenleme ve yenileme adı altında esnafın tepkilerine rağmen Cumhuriyet Caddesi başta olmak üzere bir çok sorunsuz caddeyi yaptığı çalışmalar sonrası kördüğüm haline getiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, esnaf ve vatandaştan gelen tepkilere de duyarsız kalamaya devam ediyor.

Yapılan işlerdeki kalitesiz işçilik, plansız ve programsız yapılan çalışmalar başta olmak üzere özellikle esnafın yaşadığı mağduriyete sessiz kalan Başkan Tanju Özcan, Fen İşleri Müdürlüğünden sorumlu Başkan Yardımcısı Gülden Özaydın ile birlikte 3’ncü sınıf dünya belediyelerinin bile yapmadığı işleri Bolu’da uygulamaya devam ediyor.

İzzet Baysal’da bir haftadır çalışma yok

Yaptığı uygulamalarda bilimi ve aklı inkar eden işlere imza atan Başkan Özcan ve ekibi, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine ve uyarılarına da kulaklarını tıkayınca olan esnafa oldu.

Geçtiğimiz hafta Erenler Mobilya’dan başlayarak Merkez Karakolu köşesine kadar park yerleri ve kaldırımdaki parke taşlarını iki saat içinde iş makinalarıyla kaldıran Tanju Özcan ve ekibi, bir haftadır ilimizi etkisi altına alan sağanak yağışlar nedeniyle bölgede çalışmaya başlayamadı.

Yağışları hesaplamadan gelişi güzel başlanılan çalışmanın bir türlü başlayamaması ise esnafa ve Bolu Halkına eziyete dönüşürken, esnaf büyük mağduriyet yaşadı. Dükkanlarına müşterilerinin girememesi nedeniyle kendilerince çözümler üreterek yürüyüş yolları yapan esnaf, müşterisini çamurdan korumak istese de bunda başarılı olamadı.

Vatandaşın çamurlu ve yol olmaması nedeniyle kullanmayı tercih etmediği bölgedeki esnaf bir haftadır siftah bile yapmakta zorlanırken, havaların bugün yağış olması sonrası ufak bir kepçe ile işe başlayan Bolu Belediyesi’nin bu hızla da çalışmayı ne zaman bitireceği ise belirsizliğini koruyor.

 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler