“Sonuna kadar buradayım”

“Sonuna kadar buradayım” “Sonuna kadar buradayım”
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi Meclisi’nin bu akşam gerçekleşen oturumunda Belediye teklifi olarak İmar Komisyonundan gelen maddeye; “Müfettiş inceler sonra Müfettişlerle uğraşmak istemiyorum” diyerek ret oyu veren CHP’li Meclis Üyesi Feridun Yılmaz’ın sözlerine sinirlenen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Müfettiş ile uğraşasım yok diyorsan biliyorsun ki onun bir yolu var” dedi.

Yerel seçimler öncesi en büyük destekçisi olan ve seçimlerin kazanılmasıyla birlikte Başkan Yardımcısı olarak A Takımında yer alan CHP’li Meclis Üyesi Feridun Yılmaz ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasında bu akşam karşılıklı restleşmeler yaşandı.

Bolu belediyesinde iki yıl Başkan Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra geçtiğimiz yıl ani bir kararla istifa eden Yılmaz’ın bu istifası kamuoyunda çok konuşulmuş ve istifanın ardından da fikir çatışması olduğu iddia edilmişti. Bu akşam yaşanan tartışma ise bu iddiaları doğrular nitelikteydi.

Bolu Belediyesi’nin, Vakıfgeçitveren Köyündeki plansız alanın, planlı alana dönüştürülmesi ile ilgili plan tadilatı teklifine ret oyu veren CHP’li Meclis Üyesi Feridun Yılmaz’ın bu kararına sinirlenen Başkan Özcan; “Niye ret oyu verdin söyle de biz de bilelim” diyerek tepki gösterdi.

Bunun üzerine Yılmaz; “Plansız alanın plana alınmasını uygun bulmadım. Müfettiş inceler sonra Müfettişlerle uğraşmak istemiyorum” sözleriyle ret gerekçesini açıkladı.

Bu açıklamaya daha da sinirlenen Başkan Özcan; “Müfettiş ile uğraşasım yok diyorsan biliyorsun ki onun bir yolu var. Onu yapar gider ofisinde projeni çizersin, oturursun keyfine bakarsın. Biz suç mu işliyoruz burada” ifadeleriyle üstü kapalı olarak Yılmaz’dan istifasını istedi.

Kendisine yapılan istifa davetine “Sonuna kadar buradayım” diye cevap veren CHP’li Belediye Meclis Üyesi Feridun Yılmaz; “Bu konuyu burada kapatalım. Devam ederseniz Ben de başka şeyler konuşurum. Özelde konuşalım bunları” diye Başkan Özcan’ı uyardı.

Yılmaz’ın adeta aba altından sopa gösterir gibi yaptığı uyarı sonrası “Özel de konuşmayalım gerek yok” ifadelerini kullanan Başkan Özcan, tartışmayı bitirdi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler