Sorunlara sosyal medyadan anında çözüm

Sorunlara sosyal medyadan anında çözüm Sorunlara sosyal medyadan anında çözüm
A- A+
Reklam

Yıllarca Yeniçağa için çalışan STK’larda görev aldıktan sonra ilçesine siyaset aracılığıyla hizmet etmek için siyasete atılan ve Belediye Meclis Üyeliği, İl Genel Meclis Üyeliği görevlerinin ardından iki dönemdir Belediye Başkanı olarak ilçesine hizmet eden Recayi Çağlar, ilçede çözülmemiş sorun bırakmamak için var gücüyle çalışıyor.

Belediye Başkanı olduktan sonra ilçeye değer katacak birçok hizmeti kazandıran Çağlar, Yeniçağlıların %68’inin desteğiyle başladığı ikinci döneminde de yaşadığı ciddi sağlık sorunlarına rağmen ilçesi için gece gündüz çalışmaya devam ediyor.

Her gün ilçede esnaf ve vatandaşlarla iç içe olmasına karşılık yine de ulaşamadığı ve sorunlarını çözemediği hemşerileri olduğu kaygısı yaşayan Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, sosyal medya hesabından da sorun ve şikayetleri almaya başladı. Belediye hizmetlerini hemşerilerine ulaştırmak için Bolu’da sosyal medyayı en verimli ve etkili şekilde kullanan Belediye Başkanlarının başında gelen Çağlar, kişisel sosyal medya hesabından dün bir paylaşım yaparak; “Değerli hemşerilerim; Belediyenin yapması gereken noksan hizmetler nelerdir” sorusunu yöneltti ve anket çalışmasına başladı.

Kısa sürede Yeniçağlıların yoğun ilgisi ile karşılaşan anket çalışmasında 223 vatandaş katılarak, Yeniçağa’da gördükleri eksiklileri veya şahsi olarak yaşadıkları sorunları Başkan Recayi Çağlar’a ilettiler. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler