Söz sırası büyük Boluspor taraftarında

Söz sırası büyük Boluspor taraftarında Söz sırası büyük Boluspor taraftarında
A- A+
Reklam

Boluspor 2023-2024 sezonu kombine bilet fiyatlarını resmen açıkladı. Bolu Belediye Başkanı, Milletvekilleri, Siyasiler ve şehrin önemli sanayi kuruluşlarından beklediği desteği görememesine karşılık, yaşanılan tüm ekonomik sorunlara rağmen 2023-2024 sezonuna iddialı bir kadro ile girmek isteyen Boluspor’da söz sırası 12. Adamda. 

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak ve Yönetim Kurulu Üyelerinin özveriyle Boluspor’u yaşatmak için verdikleri mücadelede en büyük destekçisi olan taraftarın, satışa çıkarılan kombine biletlerinden alarak, Başkan Savaş Abak’a “yanındayız” mesajını güçlü bir şekilde vermesi bekleniyor.

Kulüpten yapılan açıklamada "2023/2024 sezonu kombineleri, www.passo.com.tr ve Bolu Atatürk Stadyumu Passolig gişesinde satışa sunuldu" açıklamaları yapılırken, kombine fiyatları ise; 

VIP: 14.000 lira

Numaralı: 5.000 lira

Kapalı: 2.000 lira

Maraton: 1.400 lira

Kale Arkası: 1.000 lira

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler