Sümer Muhtarı adayından örnek vaat

Sümer Muhtarı adayından örnek vaat Sümer Muhtarı adayından örnek vaat
A- A+
Reklam

Geçmiş yılların aksine Mart 2024’de yapılacak olan Yerel Seçimlerde kıran kırana geçmesi beklenilen muhtarlık seçimlerinde geçmiş yılların aksine bu seçimde aday fazlalığı ve aylar önceden adayların yaptıkları seçim çalışmaları dikkat çekiyor.

Bu adaylar arasında Sümer Mahallesi Muhtar Adayı Burçin Bayrak da gerek sosyal medyadan yaptığı gerekse de seçmenleriyle yüz yüze yaptığı çalışmalarıyla göze çarpan adaylar arasına şimdiden girmeyi başardı.

“Genç Aday, Doğru Karar” sloganıyla Mart 2024’de yapılacak yerel seçimlerde Sümer Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu açıklayan Burçin Bayrak, seçilmesi durumunda yapacaklarını da seçmenlerine hem sosyal medyadan hem de yüz yüze anlatmaya devam ediyor.

Son olarak Muhtar seçildiği takdirde muhtarlık maaşını, Mahallesindeki ihtiyaç sahiplerine ve Mahallesinden üniversite kazanan öğrencilere burs olarak vereceğine dair söz veren Sümer Mahallesi Muhtar Adayı Burçin Bayrak, bu vaadiyle ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımında; “Buradan Mahallemizin tüm Muhtar adaylarına teklifimdir. Kazanırsam Muhtar maaşımı ihtiyaç sahipleri ve Üniversite kazanan çocuklarımıza adil bir şekilde burs olarak vermeyi taahhüt ediyorum. Aynı taahhüdü diğer adaylarımızdan da bekliyorum. Sümer Mahallemizin sakinlerine sözümdür” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler