Tanju Özcan’a uğramadan gitmiş

Tanju Özcan’a uğramadan gitmiş Tanju Özcan’a uğramadan gitmiş
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi tarafından yaptırılan Zübeyde Hanım Camisinin resmi açılışının 21 Ocak tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla yapılacağının açıklanmasına rağmen, açılış yapılmadı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın camiye ilk katkıyı İmamoğlu’nun verdiğini sık sık dile getirmesi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da destek verdiği belediyelerin yatırımlarının açılışı için Anadolu turnesine çıkmasına karşılık, Bolu’daki açılışa katılamaması farklı dedikodulara neden oldu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik; “Kılıçdaroğlu’dan daha tahsilliyim, aday olmak istiyorum” açıklamasının, İmamoğlu tarafından tepkiyle karşılandığı ve son anda Bolu programını iptal ettiği iddia edildi.

Bir başka iddia ise; dün Cumhurbaşkanı Aday Adaylığını açıklayan Başkan Tanju Özcan’ın bu açıklamaya İmamoğlu’na emrivaki yaparak açıklamaya dahil etme planının açığa çıktığı ve bu yüzden duruma sinirlenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Bolu programını iptal ettiği diğer bir iddia olarak kulislerde konuşuluyor.

İddialar gerçek mi değil mi bilinmez ama gerçek olan bir şey var ki; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başkan Tanju Özcan’ın basın toplantısı yaptığı ve cami açılışının yapılacağının açıklandığı saatlerde Bolu’daydı. 

Bolu Dağı’ndaki Highway Dinlenme Tesislerinde mola veren ve ekibiyle birlikte burada bir saate yakın kalan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a uğramadan Kastamonu’ya hareket etti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Feridun salim Şekerci (1 yıl önce)
    Tanju Özcan bolu halkının sevdiği gerçek Atatürkçü ulusalcı milli unıter devletten yana öz chpli dir hdpkk yardakçısı Atatürk ve cumhuriyet düşmanı sahte demokrat çeyrek porsiyon aydın sureti yan sanayi Atatürkçüler elbette karşı çıkarlar Tanju Özcana nerde o eski ataturkçü ulusalcı milli unıter devletten yana demokrat CHP tukenmiş durumda rahmetli ataturk sağ olaydı bunları İstanbul da taksim meydanında ankara'-da Tandoğan meydanında sallandırırdı kemiklerini sızlattılar ataturkün yarısı pkklı tikkocu dhkpc lı teror orgutu yandaşları ile işgal edildi hdpkk yardakçısı dolu parti istisnaları tenzih ederim yazık oldu ataturk un chpsıne bizi muvazsır medeniyetler seviyesine çıkaracak olan tek lider sayın Recep Tayyip Erdoğandır Atatürk ten sonra en büyük liderdir reisimiz Erdoğan 14 mayısta balkon konuşması yaparken ne yapacaklar acaba şehitler ölmez vatan bölünmez ne mutlu turkum diyene gerisi teferruat
    %100
    %0
    Yanıtla
Manşet haberler