Tanjuzedelere bir yenisi daha eklendi

Tanjuzedelere bir yenisi daha eklendi Tanjuzedelere bir yenisi daha eklendi
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi’nin en büyük projelerinden biri olarak kamuoyuna lanse edilerek 11 Kasım 2020 tarihinde 240 günde bitirileceği vaat edilerek temeli atılan Belediye İş Merkezinden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a güvenerek iş yeri alan Boluluların mağduriyetine her geçen gün yeni bir mağduriyet ekleniyor.

Birçoğu Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın ricasıyla 2020 yılında 240 günde bitirilecek diye iş yeri alan “Tanjuzedeler” aradan 1050 gün geçmesine karşılık ne işyerlerine kavuşabildiler ne de tapularını alabildiler.

Bolu Belediyesinde parasal sıkıntının baş göstermesi nedeniyle söz verilen teslim tarihinin üzerinden 1050 gün geçmesine karşılık İş Merkezindeki işyerleri sahiplerine teslim edilmiyor. İş Merkezinde herhangi bir çalışma olmadığı da dikkat çekerken, İş Merkezinin neden teslim edilemediği geçtiğimiz gün gerçekleşen Bolu Belediyesi Meclisinde ortaya çıktı.

İş Merkezi arsasının; Garanti Bankasına, Bolu Belediyesine alınan kredide ipotek verildiği ve bu yüzden de hiçbir işlem yapılamadığı ortaya çıktı. Kredi borcunu kapatamayan Bolu Belediyesi bu yüzden de ipoteği kaldıramıyor ve ipotek kalkmadığı için de kat irtifakını oluşturamıyor. İpotek nedeniyle kat irtifakını kuramayan ve bu yüzden de tapu çıkartamayan Bolu Belediyesi, İş Merkezinden işyeri alan Tanjuzedeleri de oyalamaya devam ediyor.

Konu Bolu Belediyesi Meclisi gündemine gelirken; muhalefetin uykulu bakışları arasında Harita Teknikeri Cevdet Korkmaz’a ipotekle ilgili işlem yapmak üzere yetki verildi.

İpoteğin kaldırılması için başka bir gayrimenkulün mü ipotek olarak verileceği konusunun tartışılmasına gerek kalmadan CHP ve İYİ Partili Meclis Üyelerinin oylarıyla karar kabul ederken, konuyu soracakları sorularla açmak yerine dinlemeyi tercih eden Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri ise çekimser oy kullandılar.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

2 yorum yapılmış

  • Kelepir (9 ay önce)
    Oradaki dukkanlari, kimler ne kadara aldi, simdi ne kadar istiyorlar onlari da bir sormak lazim, kimsenin acelesi yok bence. Yok zamanda 10 kurusa aldilar simdi 50 kurus istiyorlar. Sorsan belediyeyi zor durumdan kurtardilar. Simdi 5 kati farkla satmayi da piyasa boyle diyerek yediriyorlar iste. O kadar idareci, meclis uyesi 1 tane adami calistiramadilar. Herkes kendi derdine dustu. O mecliste kac kisinin gercekten amaci Bolu’ya hizmet. Aktorler degisiyor ama senaryo hep ayni. Gelecek olanin isi zor, temenni gelen gideni aratmasin olur. Bolu’da once muhtarlari calistiracaksin. Mahallesine sahip cikacak ki idare de gelsin geregini yapsin. Ee tabi iki uc parka mekan yapar verirsen alkis tutarlar sadece. Oncelik hic bir zaman hizmet olmadi olmuyor. Oncelik menfaat.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bolulu (9 ay önce)
    Tanju cm yurt dışında Fabrika felan mı kurdun,, eğer öyle bişey yaptıysan helal olsn sana,,, Ekrem 1 sen 2 anasını belledinz belediye başkanı yaptığnz Şehirlerin Alladdin yılmaz bile 2 dönem yaptı ama senin kdar marifetli olamadı,, birde Allah kitap üzerine yemin ediyorsn,, Kimse senin kadar tüyü bitmemş yetim hakkı yemedi cıkar tanju coluğndan cocugundn cıkar,,
    %0
    %100
    Yanıtla
Manşet haberler