Taraftar istedi, otobüsler kapıya çekildi

Taraftar istedi, otobüsler kapıya çekildi Taraftar istedi, otobüsler kapıya çekildi
A- A+

Boluspor taraftarına Amkara deplasmanı için otobüs sözü veren Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, otobüsleri Atatürk Stadyumunun önüne dizdi.

21 Ocak Cumartesi (bugün) günü Ankara deplasmanında saat 16.00’da Gençlerbirliğispor ile karşılaşacak Dyorex Boluspor takımı Ankara’da dün kampa girerken, ligde zirve yarışında hayati önem taşıyan bu karşılaşmada takımımızı yalnız bırakmak istemeyen kırmızı beyazlı taraftarlar da Ankara’ya adeta çıkarma yapıyor.

Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıyla birlikte maddi ve manevi takımı sırtlamaya devam eden Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, hafta içi verdiği sözü tutarak, taraftar gruplarından gelen deplasmana gitmek için istenilen otobüsleri stadın önüne çekti ve taraftarın Ankara deplasmanına sorunsuz gitmesini sağladı.

Sezon öncesi kendisine Bolu Milletvekilleri ve Bolu Belediye Başkanı tarafından verilen sözlerin bugüne kadar hiçbirinin yerine getirilmemesini bir bahane olarak görmeyen Başkan Savaş Abak, sadece Kulübe değil taraftara da destek olmaya devam ediyor.

Başkan Abak tarafından getirilen otobüslerle ve özel araçlarıyla Ankara’ya doğru hareket eden Boluspor taraftarının bugün kendilerine ayrılan bin 100 kişilik tribünleri hınca hınç doldurması bekleniyor. Karşılaşma TRT Spor’dan da naklen yayınlanacak.

Yönetim tam kadro Ankara’da

Boluspor taraftarı gibi Boluspor Yönetim Kurulu Üyeleri de bu önemli maç için Ankara’ya tam kadro yola çıktılar. Bolupor Kulüp Başkanı Savaş Abak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara’da takımı yalnız bırakmayarak, destek olacaklar.

Maç saati bekleniyor

Bugün saat 16.00’da Eryaman Stadında Gençlerbirliğispor ile karşılaşacak takımımızda ise cezalı iki futbolcu dışında eksik bulunmuyor. Kart cezalısı Onur Ulaş ve Tugay Kaçar’da yoksun bir şekilde sahaya çıkacak Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ve öğrencilerinde tek hedef, mutlak galibiyet.

Öte yandan Gençlerbirliği- Dyorex Boluspor maçını kariyerinde ilk defa TFF 1. Lig maçında görev yapacak olan İstanbul bölgesinden İlker Yasin Avcı yönetecek. Kısa bir süre önce klasman yükseltilen Avcı, ilk kez bir Boluspor maçında düdük çalacak.

Resim Altı: Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak tarafından organize edilen otobüslerle Ankara deplasmanı için yola çıkan çok sayıda taraftarın yanı sıra bu zorlu deplasmanda kırmızı beyazlı takımımıza destek vermek için onlarca araçtaki Yarenler de Ankara'ya akın etti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler