TOKİ konutları Salıbeyler'e yapılacak

TOKİ konutları Salıbeyler'e yapılacak TOKİ konutları Salıbeyler'e yapılacak
A- A+
Reklam

Yerel Seçimlerin yapıldığı tarih olan 2019 yılından bu yana gündemden düşmeyen Bolu’ya yapılacağı söylenilen TOKİ konutlarının sır gibi saklanılan yapılacağı yer konusunda ilk açıklama Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan geldi. Başkan Özcan, TOKİ konutlarının Salıbeyler Mahallesi’nde bulunan Belediyeye ait Temiz Su Arıtma Tesisinin sol tarafında yapılacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün akşam aralarında Bolu’nun da olduğu 5 bin konut inşaatının temel atma törenin 25 Ekim’de gerçekleşeceğini ilan ederken, Bolu’da TOKİ konutlarının yapılacağı yer ile ilgili resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

Konutların yapılacağı alan müracaat eden vatandaşlardan ve Bolu Halkından devlet sırrı gibi saklanırken, bu konuda ilk açıklama Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan geldi.

Salıbeyler Mahallesi’nde otobanın üstünde TOKİ’nin konut yapacağı alanın tapusunun olmadığı ve yerin uygun olmadığına dikkat çeken Özcan; “Temiz Su Arıtmanın sol tarafında tapu çıkartılmaya çalışılan bir yer. Burada şehre ulaşım nasıl olacak. Önünde plansız bir alan var. Yolu yok. Biz planlarsak yolları yapabiliriz. Otobanın altından geçişler nasıl sağlanacak? TOKİ konutların yapılacağı alanı bizden bile saklıyor. Biz o alanda Belediye olarak düzenleme yapmazsak, yollar nasıl açılacak” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler