Türker Ateş'i yok saydı

Türker Ateş'i yok saydı Türker Ateş'i yok saydı
A- A+
Reklam

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi gece gündüz sahada CHP’lilerle birlikte yoğun bir tempoda seçim çalışmasını sürdüren CHP Bolu Belediye Başkan Adayı ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu süreçte ortalıkta görünmeyen CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş’e tepkisini sosyal medya üzerinden verdi.

Özcan’ın Seçim çalışmalarına destek vermeyen Milletvekili Ateş hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta gerçekleşen Proje Tanıtım Toplantısında da Özcan’dan tek kelime etmeden bir konuşma gerçekleştirmişti.

Kulislerde aralarının iyi olmadığı iddiası bulunan Ateş ve Özcan bugün Mengen seçim bürosu açılışında yan yana geldi. Kameralara yan yana pozlar veren ikili kamuoyuna “problem yok” mesajı vermeye çalışsa da programla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özcan, Türker Ateş’i yok saydı.

Yaptığı paylaşımda Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili Gökhan Günaydın, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç ve Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut’un isimlerini tek tek yazan Özcan, CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş’in adını paylaşmadı. 

Başkan Özcan’ın paylaşımı şu şekilde, “Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekilimiz Gökhan Günaydın, İl Başkanımız Tahsin Mert Karagöz, Merkez İlçe Başkanımız Çetin Uç, Mengen Belediye Başkanımız Turhan Bulut ve tüm parti örgütlerimiz ile birlikte Mengen İlçemizin seçim bürosunun açılışını ve Mengen Belediyesi Sosyal Tesisi’nin temel atma törenini gerçekleştirdik. Tüm Mengenli hemşerilerimize hayırlı olsun.”

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler