Reklam

Tuzlaspor: 1 – Dyorex Boluspor:

Tuzlaspor: 1 – Dyorex Boluspor: Tuzlaspor: 1 – Dyorex Boluspor:
A- A+

Dyorex Boluspor bu hafta deplasmanda karşılaştığı Tuzlaspor karşılaşmasından 1-0 yenik ayrıldı. 

Landel ve Dino’nun sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadığı müsabakaya Teknik Direktörümüz Muzaffer Bilazer sahaya; Çağlar, Bülent, Onur, Oulare, Hakan, Tugay, Bregu, Eray, Safa, Kayamba ve Balde 11’i ile sahaya çıktı.

Rakip Tuzlaspor’da Teknik Direktör Özcan Bizati ise sahaya; Mustafa, Gökhan, Awuku, Ogün, Muhammed, Bünyamin, Erol, Iseka, Imbula, Bilal ve James kadrosuyla sahaya çıktı.

Karşılaşmayı Muhammed Ali Metoğlu yönetirken yardımcılıklarını ise Gökmen Baltacı ve Burak Cansız yaptı.

Karşılaşmanın 19’ncu dakikasında Tuzlaspor’un soldan geliştirdiği atakta Muhammmed’in ortasında Ademi’nin kafa vuruşunda ağlara gitmekte olan topu Oulare eliyle çıkarınca maçın hakemi Muhammed Ali Metoğlu kırmızı kart verdi ve penaltı noktasını gösterdi.

Topun gerisine geçen İseka’nın penaltı vuruşunda top ağlarımıza gitti ve Tuzlaspor karşılaşmanın 20’nci dakikasında 1-0 öne geçti.

Takımımız bu dakikadan itibaren 1-0 geriye düşerken, karşılaşmanın geri kalan 70 dakikasında da 10 kişi sahada mücadele etmek zorunda kaldı.

Karşılaşmanın bu dakikasından sonra ilk 45 dakikada başka gol olmayınca, ilk yarı Tuzlaspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya her iki takımda maça başladıkları ilk 11’lerle sahaya çıktılar.

Karşılaşmanın 43’ncü dakikasında sarı kart gören rakip Tuzlasporlu oyuncu kaptan Bilal, 50’nci dakikada yaptığı hareket sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek, oyun dışı kaldı. Bu dakikadan sonra her iki takım da sahada 10 kişi mücadele etmeye başladı.

Karşılaşmanın 59’ncu dakikasında Balde’nin yerine Alex, Eray’ın yerine de Gökhan Alsan oyuna girdi.

Karşılaşmanın 71’nci dakikasında Bregu’nun yerine Melih, Sefa’nın yerine de Posmac oyuna girdi.

Bülent Cevahir’in yerine 83’ncü dakikada oyuna Berk’i sokan Teknik Direktör Muzaffer Bilazer son değişiklik hakkını kullandı.

Karşılaşmanın geri kalan kısmında her iki takım da gol bulamayınca müsabaka Tuzlaspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler