Bolu Valiliği'nden lodos uyarısı

Bolu Valiliği'nden lodos uyarısı Bolu Valiliği'nden lodos uyarısı
A- A+
Reklam

Bolu Valiliği, yazılı bir açıklama yaparak, lodos uyarısında bulundu.

Bolu Valiliğinden yapılan açıklamada; 11 Mart Cumartesi (yarın) sabah saatlerinden itibaren ilimizde etkili olacak kuvvetli lodos nedeniyle Soba ve baca gazı zehirlenmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklar yaşanabileceğine vurgu yapılarak; “Meteorolojik verilere göre ilimizde yarın  (Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren rüzgarın güney (Lodos) yönlerden hamleli kuvvetli fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden; ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı baca zehirlenmeleri vb. olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli  olunması önemle rica olunur” ifadelerine yer verildi.

Yapılan açıklamada fırtınanın bu gece yarısı saat 00.00'da başlayarak yarın akşam 18.00'e kadar devam edeceği uyarısı yapıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler