“Yuvama döndüm” diyerek MHP rozetini taktı

“Yuvama döndüm” diyerek MHP rozetini taktı “Yuvama döndüm” diyerek MHP rozetini taktı
A- A+

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, ‘Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı belirleme süreciyle ilgili çıkışı ve sonrasında yaşananlar gündemin en sıcak başlığını oluştururken, İYİ Parti Bolu teşkilatı kurucu üyelerinden Sebahattin Uluer ve Zehra Uluer istifa ederek, MHP’ye katıldı. Her iki isme rozetleri MHP İl Başkanı İlhan Durak ve KAÇEP İl Başkanı Sema Kışlak tarafından takıldı. 

Altılı masada yaşanan süreç sonrası meydana gelen istifa dalgası Bolu’ya da sıçradı. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in önce masadan kalkması, ancak sonrada yeniden masaya dönmesi üzerine İyi Parti de istifa dalgası yaşanmıştı. 

Altılı masada yaşanan gelişmelerden rahatsızlık duyduğunu belirterek üyeliğini e-devletten sonlandıran İyi Parti Bolu Kurucular Kurulu üyesi SebahattinUluer ve eşi Zehra Uluer Milliyetçi Hareket Partisine katıldı. 

Üyelik formunu doldurmak üzere MHP İl Başkanlığına gelen Sebahatin Uluer burada yaptığı kısa açıklamada, “Ülkücü Hareketle 12 yaşında tanışmış, günün şartlarında İyi Partinin kuruluş aşamasında görev almış, Kurucular Kurulu’nda yer almış biriyim. Altılı masada yaşananlara bir anlam veremediğim için, İyi Parti’den istifa ettim. Sayın Akşaner 3 Ocak’ta bir duruş sergiledi, ancak 6 Ocak’ta da anlam veremediğim bir şekilde o kadar hakarete rağmen masaya geri döndü. O zaman dedim ki; Bu altılı masayı yürüten bir araya getiren birileri var. Sonra bir metin yayınladılar. 5 Genel başkan ve 2 belediye başkanı Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacaklar mış. Ben Fuat Oktay’ı tebrik ediyorum. Bizim 5 Genel Başkan ve 2 belediye başkanının talip olduğu görevi tek başına yapıyor. Biz yeri geliyor kendi ailemizde bile ortak hareket edemiyoruz. Bunlar nasıl ortak hareket edip, ülke yönetecekler. 3 günde düştükleri durumu hep beraber izledik. Bu nedenle MHP’ye geri döndüm” dedi. 

İyi Parti’den istifa eden Uluer çiftine rozetlerini MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak ve KAÇEP İl Başkanı Sema Kışlak taktı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler