Ülkücülerin artık Kıbrıscık’ta da Ocak’ları var

Ülkücülerin artık Kıbrıscık’ta da Ocak’ları var Ülkücülerin artık Kıbrıscık’ta da Ocak’ları var
A- A+
Reklam

Kıbrıscık’ta ilk defa Ülkü Ocağı açıldı. Ülcülük hareket tarihinde Kıbrıscık’ta Ülkü Ocak’ı açıldığını ifade eden Ülkü OcaklarıBolu İl Başkanı Cihan Özkalem tarafından, Ülkü Ocakları Kıbrıscık İlçe Başkanlığı’na Hasan Ercan’ın atandığı açıklandı.

Atamaya ilişkin açıklamada bulunan Başkan Özkalem, Kıbrıscık’ta ilk kez Ülkü Ocakları açıldığını vurgulayarak; “Ülkücü hareket tarihinde ve Kıbrıscık ilçemizde ilk kez Ülkü Ocakları açılarak ilçe Başkanı ataması yapılmıştır. Bu atama ile Bolu İlimizde Ülkü Ocakları olarak, hizmet binamız ve İlçe Başkanımız olmayan hiçbir ilçe kalmamıştır. İlimiz ve ilçelerimizin hepsinde Türk Gençliği Ülkü Ocaklarına emanettir. Bu sorumluluk ile yeni atanan İlçe Ocak Başkanımız Hasan Ercan ve görevde bulunan tüm ocak Başkanlarımıza başarılar dileriz” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler