Uluslararası Festivali bitiren adam

Uluslararası Festivali bitiren adam Uluslararası Festivali bitiren adam
A- A+
Reklam

Bu yıl 36’ncısı düzenlenen Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali, Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut ile birlikte tam bir fiyaskoya dönüştü.

Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut’un Başkanlığı döneminde her geçen yıl içi boşalarak kutlanılan Festival, amacından giderek uzaklaşmaya başladı ve katılımcı otel, aşçı gibi festivalin ana unsurları ise Mengen’e gelmez oldular.

Bu yıl 7-8 Ekim tarihlerinde kutlanacağı aylar öncesinden ilan edilen 36. Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali ilk gün az sayıda standın yer aldığı organizasyonla kapılarını açarken, bu yıl gözler alanında marka haline geldiği için Festivalde yerini almak için adeta birbirleriyle yarışan otel ve Bolu’nun gözbebeği ve gururu aşçıları aradı.

Türkiye Aşçılar Federasyonu’nun Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut ile yaşadıkları iddia edilen uyuşmazlıklar nedeniyle desteğini tamamen çektiği Mengen Festivali artık uluslararası olmak bir yana dursun, artık beldelerde bile düzenlenen panayır havasından da uzaklaştı.

8 Ekim Pazar günü Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut’un davetine uyarak Mengen’e gelen çok sayıda Bolulu, tam bir hayal kırıklığı yaşadı. Fuar alanında stantların kaldırıldığı için boş bir alanla karşılaşan Bolulular, Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut’a tepki gösterdiler. Önceki yıllarda iki gün boyunca stantların açık olduğu ve on binlerce misafirin ziyaret ettiği Festivalin bu yıl da aynı düzeyde kutlanacağını hayal ederek Mengen’e gidenler, Turhan Bulut gerçeği ile karşılaştılar. Çünkü fuar alanında in cin top oynarken, Festivali konserden ibaret sanan Turhan Bulut tarafından kurulan sahne dışında hiçbir şey yoktu.

Döneminden önce sektöründe Uluslararası bir marka haline gelen Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali’ni yok olmasının şaşkınlığı ile karşılaşan vatandaşlar; “Madem beceremeyecektiniz, neden insanları Festivale davet ediyorsunuz?” diye tepki gösterdiler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler