Hıdırşeyhler Camisi dualarla ibadete açıldı

Hıdırşeyhler Camisi dualarla ibadete açıldı Hıdırşeyhler Camisi dualarla ibadete açıldı
A- A+
Reklam

Hıdırşeyhler Köyü’nde yapımı tamamlanan Hıdırşeyhler Camisi, bugün köyde düzenlenen geleneksel Hacet Bayramında dualarla ibadete açıldı.

Hıdırşeyhler Köyü Muhtarı Dursun Yıldırım’ın öncülüğünde Köy Halkı ve hayırseverlerin destekleri ile yapımı tamamlanan caminin açılış törenine; Bolu Valisi Erkan Kılıç, AK Parti Bolu İl Başkanı S.G., MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, MHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer ve çok sayıda davetli katıldı.

Okunan duaların ardından protokol üyeleri açılış kurdelesini kestikleri Hıdırşeyhler Köyü Camisi’ni gezerlerken, Köy Muhtarı Dursun Yıldırım’dan bilgi aldılar.

Cami açılışı ve ardından köye adını veren Hızırşah adına okunan Mevlidi Şerif sonrası Hacet Bayramı alanına geçen protokol üyeleri burada vatandaşlarla bir araya geldiler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler