BOSTBURGER lezzetini tatmayan kalmayacak

BOSTBURGER lezzetini tatmayan kalmayacak BOSTBURGER lezzetini tatmayan kalmayacak
A- A+
Reklam

Bolu’nun yerli markası olarak 14 Burada AVM’de Bolululara hizmet veren BOSTBURGER, okulların açılmasıyla birlikte öğrencilerin de bu lezzetten mahrum kalmaması için menülerini sil baştan yeniledi.

Küresel markaların tekelinde olan hamburger sektörünü yerli ve milli atılımlarla yeni bir boyuta geçiren ve Bolu’da ilk adımı atan Bostburger’in kurucuları Hüseyin ve Samet Türkmen kardeşler, Köfteci Hasan işletmesinin ortakları olarak global bir marka olma hedefiyle çıktıkları yolda Bolu’da sektöründe yeni bir marka yaratma başarısına imza attılar.

Hamburgerlerinde Şef Samet Türkmen’in özel formülleri bulunduğunu belirten Hüseyin Türkmen; “Her markanın olduğu gibi bizim de etlerde kullandığımız özel formüllerimiz bulunuyor. Bununla birlikte etlerimizin içeriğinde tatlandırıcı, renklendirici gibi herhangi bir kimyasal ürün kesinlikle kullanılmamaktadır. Özel formülümüz, özel baharat ve kurutulmuş özel sebzelerden oluşmaktadır. Küresel çaptaki veya diğer yerli burger markalar için yorum yapmam doğru olmaz. Biz hamburgerlerimizi bildiğimiz baharat ve doğal sebzeler ile üretiyoruz. Kalori hesabını baz almazsak ürünlerimiz yüzde 100 doğal ve sağlıklıdır” açıklamasında bulundu.

Eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte başta öğrenciler olmak üzere Bolu’da BOSTBURGER lezzetini tatmayan Boluluların kalmamasını amaçladıklarını söyleyen Türkmen, bu amaçla menülerinde yeni bir kampanya yatıklarını belirtti.

Hüseyin Türkmen; Bolu Halkının hem cebine, hem damak tadına hitap eden lezzetleri tatmak için 14 Burada AVM yanında hizmet veren BOSTBURGER’e tüm Bolu Halkını davet etti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler