Hıdırşeyhler’de çifte bayram yaşanacak

Hıdırşeyhler’de çifte bayram yaşanacak Hıdırşeyhler’de çifte bayram yaşanacak
A- A+
Reklam

Hıdırşeyhler Köyü Halkının asırlardır yaşattıkları Hacet Bayramı, bu yıl cami açılışıyla çifte bayrama dönecek. Köy Halkı ve Bolulu hayırseverlerin yardımıyla yapımı tamamlanan Hıdırşeyhler Köyü Cami’nin ibadete açılışı, 8 Ekim Pazar günü kutlanacak Hacet Bayramı ile gerçekleşecek.

Tüm Bolu Halkını köyde asırlardır kutlanan Hacet Bayramına ve Hıdırşeyhler Köyü Cami açılışına davet eden Hıdırşeyhler Köyü Muhtarı Dursun Yıldırım; “Köyümüzde büyük emekleri olan değerli büyüğümüz Rahmetli Muhtarımız Selahattin Yıldırım Abimizin sağlığında başladığımız Hıdırşeyhler Köyü Camimizi 8 Ekim Pazar (yarın) günü saat 11.30’da ibadete açacağız. Ardından da Öğle Namazı öncesi asırlardır dedelerimizden bize miras kalan ve bizlerin de aralıksız yaşattığı Köyümüze de ismini veren Hızırşah adına okutacağımız Mevlid-i Şerifimiz olacak. Böylelikle bu yıl Köyümüzdeki Hacet Bayramımız, çifte bayram olarak yaşanacak. Hem Hızırşah adına okutacağımız Mevlid-i Şerifimiz ile Hacet Bayramımızı hem de Hıdırşeyhler Köyü Camimizin açılışını gerçekleştireceğimiz bu çifte bayramımızın coşkusuna ortak olmaya tüm Bolu Halkını davet ediyoruz” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler