Fehmi Küpçü listedeki tek isim

Fehmi Küpçü listedeki tek isim Fehmi Küpçü listedeki tek isim
A- A+
Reklam

AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi Ankara’da düzenleniyor. Bolu AK Parti Teşkilatlarından da çok sayıda partili sabah saatlerinden itibaren Ankara’ya hareket ederek, Kongrenin yapılacağı salonda ve salon dışında yerlerini aldı.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongre öncesi salon dışında kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etti. 

AK Parti yeni MKYK listesi bugün yeniden açıklanacak. Öte yandan AK Parti’nin MKYK listesinde değişiklikler yapılması öngörülüyor. 75 asil 35 yedek üyesi bulunan MKYK'da tecrübelilerin yanı sıra yeni isimlere de yer verilmesi bekleniyor. 

Bolulu isimler listeye girdi mi?

Tüm AK Partililerin merakla beklediği en önemli soru olan Bolulu AK Partili siyasilerden, A Takımı olarak adlandırılan AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’na kim veya kimlerin girebileceği sorusu da saatler sonra cevap bulacak.

AK Parti Bolu Teşkilatlarında; eski Bakan Yardımcısı ve Bolu Milletvekili Fatih Metin, yine eski Milletvekilleri Fehmi Küpçü, Ali Ercoşkun ve Arzu Aydın’ın yanı sıra mevcut Milletvekili Yüksel Coşkunyürek isimlerinden en azından birinin Genel Merkez Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’nda olma beklentisi bulunuyor.

İlk sızan listede Bolulu isimler yok

AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi Ankara’da devam ederken, resmen açıklanmasa da Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’nun 75 kişilik listesi basına sızdı.

Sızan listede ne Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’nda ne de AK Parti’nin diğer organları olan Merkez Disiplin Kurulu, Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Heyeti, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu’nda Bolu AK Parti Teşkilatlarından isim bulunmuyor.

Fehmi Küpçü 1. Yedek

Asil listelerde Bolulu isim olmasa da Merkez Karar ve Yönetim Kurulu listesinin 1’nci yedeği olarak 4 dönem Bolu Milletvekili olarak görev yapmış olan Fehmi Küpçü, bu önemli listede kendisine yer buldu. A Takımına çok kısa bir süre sonra girmesine kesin gözüyle bakılan Fehmi Küpçü’nün isminin listede yer alması, AK Parti Bolu Teşkilatlarında sevinçle karşılandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler