Üniversiteye atla geldi

Üniversiteye atla geldi Üniversiteye atla geldi
A- A+

Bolu Belediyesi tarafından toplu ulaşımda öğrencilerin 5 lira olan bilet fiyatlarının 7 liraya çıkarılmasına, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencileri çeşitli yollardan tepki vermeye devam ediyorlar.

Zam sonrası sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirerek, zammın geri çekilmesini talep eden öğrenciler, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a seslenerek, yardım istemişlerdi.

“Şoför esnafı”nı düşünmek gerekli diyerek öğrencilerden gelen tepkilere kulaklarını tıkayan ve diğer Belediyelerin aksine artan maliyetleri Belediyeden sübvanse etmek yerine öğrenci ve Bolu Halkının cebinden bu maliyet artışlarını karşılama yolunu tercih eden Başkan Özcan, zam kararından geri adım atmıyor.

Öte yandan öğrenciler ise ulaşım fiyatlarına yapılan zammı ise çeşitli yöntemlerle protesto etmeye devam ediyorlar. Son olarak zamma tepkisi ilginç bir yolla gösteren Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencisi bu gün okula atla geldi. Artan ulaşım fiyatlarının kendilerini zor durumda bıraktığı ve ailelerinin yükünü daha da arttığını belirten üniversite öğrencilerinin sesi olan üniversiteli genç, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a sesini duyurmak için böyle bir protesto yöntemi tercih ettiği belirtiliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler