Vatandaş çalışmalardan memnun değil

Vatandaş çalışmalardan memnun değil Vatandaş çalışmalardan memnun değil
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi tarafından boş geçen yaz ayının ardından şehrin ana arterlerinde başlanılan yol ve kaldırım çalışmalarına vatandaş isyan ediyor. 

Okulların açılmasının ardından artan trafik yüküne bir de Üniversitenin eğitime başlamasıyla eklenen yaya yoğunluğu eklenince, vatandaş ana arterlerdeki yolların ve kaldırımların çalışmalara nedeniyle kapatılmasına Bolu Belediyesi’nin sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Bolu Belediyesi sosyal medya hesabından; “Bolu için aralıksız çalışmaya devam ediyoruz” sloganıyla yapılan çalışmaların reklamını yapmaya çalışsa da aynı paylaşımın altına yapılan vatandaş yorumlarının tamamına yakını Belediyeyi eleştiriyor.

Bolu Belediyesi’nin sosyal medya platformu facebook hesabında; “Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz şehrimizin önemli noktalarında revizyon ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor” sözleriyle yaptığı paylaşıma eleştiri ötesinde adeta isyan sözleriyle yorum yapan vatandaşlar hem çalışmaların yapıldığı tarihin yanlışlığına hem de biten ve yapılmakta olan işlerin kalitesizliğine sitem ediyor.

Ne mesleki ne de geçmişte Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarına yönelik herhangi bir tecrübesi olmayan Belediye Başkan Yardımcısı Gülden Özaydın ve ekibinin; www.bolupostası.com gazetesi olarak haftalardır dile getirdiğimiz başarısız çalışmalarının vatandaş nezdindeki karşılığını gözler önüne seren yorumlar sonrası, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın vatandaşın haklı isyanına sessiz kalmayacağı tahmin ediliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler