Vurduğunuz gol olsun çocuklar…

Vurduğunuz gol olsun çocuklar… Vurduğunuz gol olsun çocuklar…
A- A+
Reklam

Vurduğunuz gol olsun çocuklar…

Spor Toto 1. Lig 2022-2023 sezonun ilk maçına Manisa FK Spor karşısında çıkacak Bolusporumuzda tüm hazırlıklar tamam ve maç saati bekleniyor.

Sait Karafırtınalar yönetiminde sezonun ilk karşılaşmasına çıkacak Kırmız Beyazlılarda maç öncesi takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmazken, sahaya çıkacak ilk 11 ise merakla bekleniyor.

Öte yandan sezon sonu yapılan kongrede Kulüp Başkanlığı görevine gelen Savaş Abak ve Yönetim Kurulu Üyeleri de adeta Manisa’ya çıkartma yaptılar. Başkan Abak ve Yönetim Kurulu Üyeleri hemen hemen tam kadro takımın yanında yer alacaklar.

Pandemi sonrası deplasman taraftar yasağının kalkmasıyla birlikte Boluspor taraftarı da yine sezonun bu ilk ve zorlu mücadelesi için Manisa’ya gidiyor. Yarenler Taraftar grubu olmak üzere çok sayıda taraftar da gerek otobüs gerekse de özel araçlarıyla Boluspor’umuzu yalnız bırakmamak için Manisa’ya akın ettiler.

Bugün saat 17.0’de başlayacak olan TRT Spor ve Bein Sports 2 kanallarından naklen yayınlanacak mücadelede hakem Adem Cinek düdük çalacak. Cinek’in yardımcılıklarını Cemal Alpay ve Mehmet Şengül yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Yalçın Taşkınfurat olacak.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler