Özel İdare'de 25 bin liralık vizyon..!

Özel İdare'de 25 bin liralık vizyon..! Özel İdare'de 25 bin liralık vizyon..!
A- A+
Köylerin ve köylülülerin yanında olması gereken İl Özel İdares son yıllarda adeta Bolu'nun köylerinin önündeki tek engel olmaya başladı.
Parke taşı, bank, çocuk oyun grubu, asfalt ihtiyacı gibi İl Özel İdaresi'nin sorumluluğunda olan bir çok ihtiyacına cevap alamayan Köy Muhtarları, Bolu Belediyesinden çıkmaz oldular.
Köy Muhtarlarının her talebine Belediye imkanları doğrultusunda cevap veren Tanju Özcan, son olarak Köyler Arası Futbol Turnuvası'nın düzenlenmesini sağladı.
Bolu'da yıllar önce yapılan ve Bolu merkez köylerinin birlik ve beraberliğine olumlu katkılar yapan Köyler Arası Futbol Turnuvası'nı yeniden hayata geçirmek isteyen organizasyon komitesi ilk olarak İl Özel İdaresi'nin kapısını çaldı.
Burada fikir çok olumlu karşılanırken, organizasyon için gerekli olan 25 bin lira rakamını duyan İl Özel İdaresi karar mercileri bir anda 360 derece dönüş yaparak katkı veremeyeceklerini söylediler.
Bolu Merkezdeki köylerinde yaşayan gençlerin spor yapmasına ve köylerden gelecek yüzlerce vatandaşın, sporseverin birlik ve beraberliğine adeta boşa para harcamak olarak gören İl Özel İdaresi karar mercileri de böylelikle vizyonlarını ve ufuklarını da ortaya koydular.
Böylesi önenli bir organizasyonu yapmaktan vazgeçmeyen Komite Üyeleri, sorumluluk alanında olmamasına karşılık yine Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın kapısını çaldılar. Özcan ise her zamanki gibi köylerden gelen bu isteğe kayıtsız kalmadı ve sponsor olarak organizasyonun yapılmasını sağladı.
Organizasyon Bolu Belediyesi Köyler Arası Futbol Turnuvası olarak Karaçayır'da yüksek katılım ve coşkuyla devam ederken, AK Parti kurmaylarının da turnuvanın isminin önünde neden "Bolu Belediyesi" yazdığını merak ettikleri iddia ediliyor.

Haber fotoğrafları

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler