Hilton, yolu mu işgal ediyor?

Özel Haber
Hilton, yolu mu işgal ediyor? Hilton, yolu mu işgal ediyor?
A- A+
Reklam

Paşaköy Mahallesi Berberler mevkiinde faaliyet gösteren, ilimizin önemli turizm tesislerinden Hampton By Hilton Oteli’nin park alanı olarak kullandığı alanın mahallenin yolu olduğunu iddia eden mahalle sakinleri, yollarını geri istiyor.

Hatırlanacağı üzere Hampton By Hilton Oteli, Bolu kamuoyunda uzun yıllar tartışılmış; kat yüksekliğinden tutun, caminin yanında bulunması nedeniyle içerisinde alkol satılamayacağına kadar birçok konu ile gündeme gelmişti.

Son olarak mahalle sakinleri tarafından ortaya atılan iddia ise; otelin park alanı olarak mahallenin yolunu işgal ettiği yönünde.

Bünyesinde bulunan çok amaçlı salonda haftanın hemen hemen her günü bir program olan otelde, misafirlerin araçlarını çekmeleri için park alanı olarak ayrılan yerin, yol olduğunu iddia eden mahalle sakinleri; “Bizler evimizin kenarına, kendi bahçemize bir sökülebilir bir garaj ya da odunluk yapsak, Belediye ekipleri hemen gelerek hakkımızda tutanak tutuyor. Oysaki Hampton By Hilton Oteli açıldığı 2017 yılından bu yana mahallenin yolunu ve kaldırımını park alanı olarak kullanmaktadır. Çocuklarımız buraya çeken araçların içerisinden evlerine gitmekte, bizler ise araçlarımızla evlerimize gidememekteyiz. Otel sahibinin konumu nedeniyle yaptığı bu işgale, Bolu Belediyesi’nin de göz yumduğunu düşünüyoruz. İsteğimiz, yolumuzun ve kaldırımımızın otelin gaspından kurtarılarak, mahalleye yani gerçek sahiplerine geri verilmesidir” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler