Yamaner turnuvanın tadına tat kattı

Yamaner turnuvanın tadına tat kattı Yamaner turnuvanın tadına tat kattı
A- A+
Reklam

Karaçayır’da tüm heyecanıyla devam eden Bolu Belediyesi Köyler Arası Futbol Turnuvası dün akşam renkli görüntülere sahip oldu.

İlimizin sevilen isimlerinden Yamaner Kuyumculuk Sahibi Ahmet Şerafettin Yamaner ve oğlu Çağlar Yamaner; Kındıra Köyü ve Demirciler Köyü takımları arasında oynanacak müsabaka öncesi sahaya girerek her iki takımada baklava ikram ettiler.

Komşularıyla birlikte köyünün takımı olan Kındıraspor takımını desteklemek için geldiğini ama müsabakada centilmence mücadele eden başta Demirciler Köyü olmak üzere tüm Köylerin takımlarına yürekten başarılar dilediğini ifade eden Ahmet Şerafettin Yamaner, her iki takımada baklava ikramında bulundu.

Yamaner’in getirdiği baklavalar Kındıra Köyü takımına adeta doping etkisi yaparken, sahadan 6-1 gibi net bir skorla ayrılan taraf oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Fahrettin aslan (1 yıl önce)
    Teşekkür ler Yamaner kuyumcu — Teşekkürler ahmet amca. Teşekkürler çağlar Yamaner
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler