Konu Tanju Özcan olunca durumları hep aynı...!

Konu Tanju Özcan olunca durumları hep aynı...! Konu Tanju Özcan olunca durumları hep aynı...!
A- A+

AK Parti Genel Merkezi tarafından gönderilen AK Nokta aracıyla şehrin muhtelif yerlerinde vatandaşa çay ve çorba ikramında bulunan AK Parti Bolu Teşkilatları dün Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından yapılan büyük bir saygısızlığa maruz kaldılar.

Yasal izin alınarak 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenecek etkinlik için AK Nokta aracının başına hazırlık için giden AK Parti Bolu Teşkilatı Mensupları; Belediyeye ait tırın, kendi araçlarının yanına çekildiğini gördüler. İlk başta buna bir anlam veremeyen AK Partililer daha sonra kendilerinin oraya geldiğini gören tır sürücüsünün aracı çalıştırarak uzun süre gaz vermesi sonucunda yoğun egzoz dumanı içinde kaldılar. Tır sürücüsü bununla da yetinmeyerek aracı hareket ettirerek, çay ve çorba ikramı yapacak olan AK Nokta aracının hemen yanına tırı çekti ve kontak kapattı.

Bunun üzerine yapılan saygısızlığa tepki gösteren AK Partililer çareyi AK Nokta aracının yerini değiştirmekte buldular. Bu yaşanan olay nedeniyle 14.00’de başlaması gereken etkinlik 15-20 dakika geç başlarken, AK Partililer yaklaşık bir saat Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın talimatıyla yapıldığını tahmin ettikleri saygısızlığa maruz kaldılar.

AK Parti Teşkilat mensupları bu saygısızlığa maruz kalırken; ikramların hazır olduğu haberini aldıktan sonra alana gelen AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ise hiçbir şey yaşanamamış gibi çorba tenceresinin başına geçerek resim çektirdiler.

Olaya İl Başkanı Güner ve Milletvekili Aydın tepki vermezken, AK Partililer ise sosyal medya hesaplarından tepkilerini dile getirdiler.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın; AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik açıklamalarına, AK Parti’ye ve AK Partililere yönelik yaptığı hareketlere tepki vermedikleri için eleştirilen AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Partililerine yapılan bu son olayı da sineye çektiler.

Resim Altı: Bahse konu olaydan sonra AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Fatih Bayrak, AK Parti Mudurnu İlçe Başkanı Hüseyin Yağın ve çok sayıda Teşkilat mensubu, sosyal medya hesaplarından tepkilerini dile getirdiler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Mustafa halıcı (1 yıl önce)
    Akparti çorba dağıtmaya devam etsinn oy verdik zülüm ettiler Bolu Gerede çevre katliammına kulak verin lütfen gerede merkezde bulunan fabrikaların atıklatının bu dereye arıtmasız şekilde salınmaya devam etmektedir 10 yıldır çözüm yok 10 yıldır arıtma kurulmuyor köyde kanser vakaları çıkıyor sesimizi ak parti ve yetkilileri duymuyor 14 mayısta görüşürüzz
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler