“Yeni dönemde sayılarını daha da arttıracağız”

“Yeni dönemde sayılarını daha da arttıracağız” “Yeni dönemde sayılarını daha da arttıracağız”
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; 5 yılda 5 yeni sosyal tesisi Boluluların hizmetine sunduklarını söyleyerek, sosyal tesis eksikliğinin giderilmesiyle birlikte Boluluların kaliteli hizmeti uygun fiyata almaya başladıklarını belirtti.

Bolu’ya 5 yılda tam 5 yeni sosyal tesis kazandırdıklarını bildiren Başkan Özcan; kaliteli hizmeti uygun fiyata sunan Karaçayır Sosyal Tesisi, Teras Kafe Sosyal Tesisi, Masal Park Sosyal Tesisi, 12 Kasım Gençlik Merkezi ve Sosyal Tesisi, Gençlik Merkezi Sosyal Tesisi Boluluların hizmetine girdiğini ifade etti.

“Kaliteli hizmet, uygun fiyat”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sosyal tesislere ilişkin yaptığı açıklamada, “Bolu’da sosyal tesis eksikliği vardı. Bu eksiği gidermek için 5 yeni sosyal tesisi hizmete açtık. Vatandaşlarımız artık sosyal tesislerimizde kaliteli hizmeti uygun fiyata alabiliyorlar. Yoğun da bir ilgi var. Yeni dönemde sosyal tesislerimizin sayılarını daha da arttıracağız” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler