Yeni Valimiz Cengiz Ünsal mı olacak?

Özel Haber
Yeni Valimiz Cengiz Ünsal mı olacak? Yeni Valimiz Cengiz Ünsal mı olacak?
A- A+

Uzun bir süredir yayınlanması beklenilen Valiler Kararnamesinde Bolu Valisi Erkan Kılıç’ın gitmesine kesin gözüyle bakılırken, kulislerde ise yeni Vali olarak da halen Artvin Valisi olarak görev yapan Gerede eski Kaymakamı Cengiz Ünsal’ın atanacağı iddiaları dolaşıyor.

AK Parti’ye yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre; Ünsal’ın Bolu Valisi olarak atanması için AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek’in devrede olduğu iddia edildi.

2016-2020 yıllarında Gerede Kaymakamlığı görevinde bulunan Ünsal’ın çıkacak Kararnamede Bolu Valisi olarak atanması için yoğun mesai harcadığı iddia edilen AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek’in, bu atamayı gerçekleştirdiği ifade ediliyor

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler