Yine tek tesellimiz cana değil, mala geldi..!

Yine tek tesellimiz cana değil, mala geldi..! Yine tek tesellimiz cana değil, mala geldi..!
A- A+

D-100 Karayolunun Bolu şehir içinden geçen kısmında  en fazla kazanın meydana geldiği kavşak yıllardır Gölyüzü kavşağı olmasına karşılık, bugüne kadar çözüm noktasında somut bir adım atılmaması vatandaşın tepkisini çekiyor.

Karayollarının kalitesini arttırırken, can güvenliğine yönelik şehir içlerinde dalçık yada battı çıktı yapmaktan kaçınan Karayolları Genel Müdürlüğü'nün bu vurdumduymazlığının faturasını da Bolu Halkı ya canıyla ya da çok şanslıyla da malıyla ödüyor.

Yıllardır yüzlerce canın yitip gittiği Gölyüzü kavşağında bu akşam meydana gelen kazada ise; beton mikseri ile hususi araç çarpıştı. Gölyüzü Mahallesinden Kültür Mahallesi yönüne geçmek için ışıklarda bekleyen 14 GH 072 plakalı Bolu Belediyesine ait beton mikseri ile 14 GF 237 plakalı hususi oto yeşil ışıkla birlikte yola çıktılar. 

Aynı yönde giden iki araçtan beton mikseri kavşağın tam noktasında özel araca çarparak sürükledi ve iki araç çarpışmanın yaşandığı yerden yaklaşık iki metre sonra durdu.

Özel araçta bulunan 3 kişilik aile kazanın etkisiyle büyük korku ve panik yaşarken, aile mikser şoförüne tepki gösterdi.

KAMU GÖREVLİSİ Mİ PROVOKATÖR MÜ?

Kaza ihbarını alarak olay yerine gelen ekipte bulunan bir polis memurunun  kazayı çeken basın mensuplarına "Beni çekmeyin" diyerek müdahale etmesi sonrası, kazazede aile de basın mensubunun üzerine yürüdü. Polis memurunun işgüzarlığı veya başka bir ifadesiyle provokatörlüğü nedeniyle başlayan tartışma çok büyümeden sona ererken, kamu görevi yapan polis memurunun kışkırtıcı tavrına bir anlam verilemedi.    

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler