Yukarı Çarşı karanlığa gömüldü

Yukarı Çarşı karanlığa gömüldü Yukarı Çarşı karanlığa gömüldü
A- A+

Bolu Belediyesi tarafından başlatılan Yukarı Çarşı Arasta Projesi çalışmaları tamamlanırken, esnaf üzerine düşen katkı payını 12 taksitte ödeyecek.

Bolu eski Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz döneminde başlayan ve ortaya çıkan maliyetlerle esnafın tepkisini çeken ve 29 Mart seçimlerinin de ilk gündem maddesi olan Yukarı Çarşı Arasta Projesi’nde görevi devir alan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sözünü tutarak hem projede değişikliğe gitti hem de esnafa ağır yük getirecek maliyetleri yansıtmadı.

Yılmaz döneminde dış cephe yenilemeleri yapılan Yukarı Çarşı’da Özcan döneminde de altyapı, üstyapı ve aydınlatma çalışmaları tamamlandı.

Çarşı projesinde yapılan işçilik ve kullanılan malzemeler esnaf ve vatandaş arasında halen tartışılırken, yeni takılan aydınlatma direkleri ise çalışmıyor.

Tanesinin 3 bin liraya alındığı iddia edilen dekoratif aydınlatma lambalarının hiçbiri çalışmazken, Yukarı Çarşı karanlığa gömüldü.

Özellikle akşamları bu yolu kullanan kadın ve çocukların karanlık ara sokaklardan geçerken tedirgin olduğu Yukarı Çarşı’da, yanmayan lambaların bir an önce tamirinin yapılmasını vatandaşlar istiyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler