18.08.2022 (Perşembe) Vefat İlanları

18.08.2022 (Perşembe) Vefat İlanları 18.08.2022 (Perşembe) Vefat İlanları
A- A+
Reklam

  1. Tabaklar Mahallesi halkından; Merhum Fahri Emral’ın eşi, Kıymet, Sevim, Sevgi ve Merhum Mustafa Emral’ın anneleri; KADIN (NİMET) EMRAL vefat etmiştir. 

       Cenazesi bugün Siteler Camiinde kılınacak Öğle ve Cenaze Namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

  1. Merhum Hacer Bedriye Çiloğlu’nun eşi, Hayrettin, Hayrullah, Hüseyin Çiloğlu ve Hayrünisa Sarınalbant’ın babası, Enis Sabri Sarınalbant’ın kayınpederi, Eren Sarınalbant’ın dedesi; İsveç’te yaşamını sürdüren KEMAL ÇİLOĞLU vefat etmiştir.
           Cenazesi bugün Kalıcı Konutlar Camii'nde kılınacak Öğle ve Cenaze Namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

     3- Mudurnu İlçesi Yazılar Köyü halkından, Gülşen Akşit’in eşi, Rahmi ve Fehmi Akşit, Hatice Balta, Ayşe Bozkurt’un babaları, emekli İmam MEHMET AKŞİT vefat etmiştir. 

      Cenazesi bugün Mudurnu Yazılar Köyü Camiinde kılınacak İkindi ve Cenaze Namazı sonrası Köy Mezarlığına defnedilecektir.

4- Çorum İskilip İlçesi halkından, Kültür Mahallesinde ikamet eden Azize Ekşi’nin eşi, Necati Ekşi, Hüsniye Karakaya’nın babaları MUSTAFA EKŞİ vefat etmiştir. 

      Cenazesi bugün Kültür Camiinde kılınacak Öğle ve Cenaze Namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

"Vefat Eden Hemşerilerimize Cenabı Hakk'tan Rahmet, Yakınlarına Başsağlığı ve Sabırlar Dileriz..."

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler