Mahya geceleri gibi

Mahya geceleri gibi Mahya geceleri gibi
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi Köyler Arası Futbol Turnuvası play off maçları ile devam ederken; gerek saha içinde gerekse saha dışında çok renkli görüntüler yaşanıyor.

Zamansal bakımdan geçmiş yıllarda açılan ve Boluluların hala özlem duyduğu Bolu Panayırı tadında geçen Turnuvaya gerek köylerden gerekse şehir merkezinden binlerce futbolsever adeta akın ediyor.

Bayan ve çocuk sayısının tribünlerde oldukça fazla olduğu Turnuva, Bolu’da her ortamda konuşulan tek konu oldu. Tribünlerde yakılan meşaleler, yapılan tezahüratların coşkusu Karaçayır’a ayrı bir hava katarken, müsabakalara ilgi her geçen gün artıyor.

Dün akşam oynanan play off maçlarına başta siyasiler olmak üzere toplumun her kesimi yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, İl Genel Meclisi Üyeleri Mazhar Bozoğlu ve Zerrin Yavuz, AK Parti Bolu Belediyesi Grup Başkan Vekili Uğur Akbay, İl ve Merkez İlçe Yöneticilerinin müsabakalar öncesi sahaya inerek takımlara başarılar dileyerek, taraftarla birlikte tribünde müsabakayı seyrettiler.

İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş da beraberinde İYİ Parti Bolu Belediye Meclis Üyesi Suat Orhan, İYİ Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Sefa Yaman ve Teşkilat Mensuplarıyla müsabakaları izleyerek, takımların ve taraftarların heyecanına ortak oldular.

Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem ve Ocak Yönetim Kurulu Üyeleri de dün akşam Karaçayır’a gelerek takımlara ve taraftarlara başarılar dilediler. 

Yine Bolu Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen ve CHP İl Genel Meclisi Üyesi Erhan Beykoz da dün akşamki müsabakaları izleyenler arasında yer aldı.

Öte yandan dün akşam oynanan müsabakalar sonrası play off maçları tamamlanırken, çeyrek finale kalan takımlar belli oldu.

Buna göre 20 Ağustos Cumartesi akşamı saat 19.00’da Çatakören Köyü – Çaygökpınar Köyü ve Örencik Köyü – Tekkedere Köyü takımları aynı akşam saat 20.00’de de Alıçören Köyü – Banaz Köyü ile Bahçe Köy – Kındıra Köyü takımları çeyrek finalde karşı karşıya gelecekler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler