4 yılın sonunda nihayet aklına geldi

4 yılın sonunda nihayet aklına geldi 4 yılın sonunda nihayet aklına geldi
A- A+
Reklam

Önceki Dönem Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından planlanan ve 18 uygulamaları sonrası oluşturulan devasa bulvarlar, 4 yılın sonunda nihayet akıllara geldi.

Bolu Belediye Başkanlığı döneminde ortaya bitmiş bir projeye koyamayan, çoğu projesi de maddi imkansızlıklar yüzünden tamamlayamayan Tanju Özcan, kendisinden önceki Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın açtığı yolları seçimlere 9 ay kala asfaltlamaya başladı.

Yeni yapılmış gibi servis ediyor

Alaaddin Yılmaz döneminde açılmasına karşılık asfaltı yapılamayan Paşaköy’den Sümer Mahallesi’ne direkt ulaşım sağlayacak yeni bulvarın ve terminal bölgesinde yine Alaaddin Yılmaz döneminde yapılan Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarında asfaltlama çalışmaları başladı.

4 yıldır bölge halkının kışın çamur, yazın da toz toprak zulmüne maruz kaldıkları bulvarların seçimlere 9 ay kala başlanılması ve Bolu Belediyesinden yeni açılmış bulvarlarmış gibi haberler servis ediliyor.

Türk siyaset tarihindeki engin bilgi ve tecrübesini sosyal medya paylaşımlarıyla sabahlara kadar fanlarıyla paylaşan Tanju Özcan’ın bu yoğunluğunun arsında 4 yıldır süren zulme son vermeye karar vermesi bölge halkı tarafından sevinçle karşılandı.

Paşaköy’den Sümer Mahallesi’ne direkt ulaşım sağlayacak bin 800 metre uzunluğunda ve 30 metre genişliğindeki bulvardaki, çalışmaların tamamlanmasıyla kısa sürede hizmete gireceği Bolu Belediyesi tarafından açıklandı.

2009 yılında Bolu Belediyesi Meclisinin aldığı kararla Muhsin Yazıcıoğlu isminin verildiği Kılıçarslan Mahallesindeki bulvarın da 4 yıl sonra fark edilerek asfaltlanmaya başlanması, bu bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler