RAYESS ile BTSO arasında protokol imzalandı

RAYESS ile BTSO arasında protokol imzalandı RAYESS ile BTSO arasında protokol imzalandı
A- A+
Reklam

Yerel markamız olarak çeşitli illerde birbiri ardına açtığı satış mağazaları ile Türkiye çikolata pazarında hızla büyüdükten sonra Azerbaycan’da yaptığı girişimle kalitesini ve ismini Dünyaya açan Rayess Çikolata A.Ş., Bolulu firma olmanın avantajlarını Bolululara da kullandırmaya devam ediyor.

Son olarak Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ile Rayess Çikolata A.Ş. arasında oda üyelerine yönelik indirim protokolü imzalandı. 

İmzalanan İndirim Protokolü hakkında Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamada; “Odamızda gerçekleştirilen imza törenine Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Rayess Çikolata A.Ş. firma yetkilisi Mevlüt Safa Özçelik ve Genel Sekreter İsmail Gören katıldı. 

RYS Çikolata A.Ş. ile imzalanan indirim protokolü ile ilgili açıklamalarda bulunan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, “İmzaladığımız protokol çerçevesinde Odamız Üyeleri, Rayess Çikolata A.Ş. firmasının Rayess Chocolate isimli mağazasından direkt perakende alımlarda güncel fiyatlar üzerinden %25, Odamız üyelerinin toplu alımlarında ise toptan güncel fiyatlar üzerinden %10 olmak üzere indirimli fiyatlardan yararlanabileceklerdir. İndirim anlaşmasının üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadeleri kullanıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler