İlk kez “Gruba” katıldı

İlk kez “Gruba” katıldı İlk kez “Gruba” katıldı
A- A+
Reklam

14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri sonrasında CHP’den Bolu Milletvekili olan Türker Ateşi, geçtiğimiz haftalarda TBMM’de yemin etme heyecanını yaşarken, bugün yine bir ilki yaşadı.

TBMM’de Grubu olan partilerin Genel Başkanlarının, Grup Salonlarında Partili Milletvekilleri ile bir araya geldiği Grup Toplantıları da 28. Dönemde ilk kez gerçekleşti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başkanlığında bugün gerçekleşen CHP Grup Toplantısına katılan çiçeği burnunda CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş de hayatında ilk kez Gruba katıldı.

Hayatında ilk defa Gruba girmenin mutluluğunu ve yaşadığı heyecanı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “28'inci dönemin ilk Grup Toplantımızda Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun değerlendirmelerini dinliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler