Nerden baksan tutarsızlık, nerden baksan …!

Nerden baksan tutarsızlık, nerden baksan …! Nerden baksan tutarsızlık, nerden baksan …!
A- A+
Reklam

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Yerel Seçimlere 9 ay kala İl Özel İdaresi tarafından kurulumuna başlanılan Asfalt Plent Tesisinin seçimlere 9 ay kala kurulmaya başlanılması, beraberinde eleştirileri de getirdi.

AK Partili ve CHP’li İl Genel Meclisi Üyelerinin İl Özel İdaresi’ne 4 yıl önce 11 milyona mal olacak Asfalt Plent Tesisini kurma teklifleri karşısındaki ısrarlarına kulak tıkayan İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, bu gün 100 milyon liraya mal olacak Tesisin kurulmasını Bolu Halkına müjde olarak sunması tepkiyle karşılandı.

Hemen yanı başımızdaki Düzce ilinde dağ köylerinin yollarının bile sıcak asfalt olmasına karşılık, Bolu’daki yolların kalitesinden ve bozukluğundan şikayet eden Bolu köylerinin haklı asfalt taleplerini çeşitli bahanelerle geçiştiren İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, bir yandan asfalt plent tesisinin kurulumu için 100 milyon lira harcayacakken aynı anda da asfalt bekleyen köylere nasıl hizmet vereceği merak ediliyor.

Öte yandan Demirciler Köyünde kurulumuna başlanılan asfalt plenti ile ham maddenin alınacağı ocak arasındaki mesafenin maliyetleri arttıracağı tartışmalarını da gündeme getirdi. En önemli sorun ise Bolu turizminin en önemli lokomotiflerinden olan Narven Tesislerinin hemen dibinde bulunan Ocağın yaratacağı kamyon yoğunluğunun, çevre ve gürültü kirliğinin önümüzdeki günlerde Bolu’da sıklıkla tartışılacağı ifade ediliyor.

İl Genel Meclisi Başkanı olarak göreve başladığı 2014 yılından bu yana mensubu olduğu AK Parti’nin kırsalda yaşadığı oy kaybının en önemli sebeplerinden biri Yaşar Yüceer’in yönetim anlayışı olarak gösterilirken, seçimlere 9 ay kala böylesi bir yatırıma girmesinden kaynaklı asfalt bekleyen köylerin taleplerini karşılayamayacak olmasının 2024 yılında yapılacak Yerel Seçimlerine de nasıl etki edeceği merak ediliyor.

İl Özel İdaresi’nin daha önceden mevcut Asfalt Plenti Tesisi’nin önceki dönem Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından Bolu Belediyesi Tesisinden daha uygun maliyete karşılanması nedeniyle kaldırılmasına karşılık, seçimlere 9 ay kala böylesi bir hamle yapan İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer’in, Bolu Belediyesi’nin seçimlerde AK Parti tarafından kazanılamayacak olmasına karşılık bir hamlesi olarak da siyasi kulislerde konuşuluyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Bolu Ak P (10 ay önce)
    Gene de bu adamdan vazgeçmiyorsunuz nedense
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler