Hangi sözünü tuttu da bunu tutacak?

Hangi sözünü tuttu da bunu tutacak? Hangi sözünü tuttu da bunu tutacak?
A- A+
Reklam

Bolu Halkı tarafından yerelde muhalefet görevi AK Partili siyasiler, iktidarda geçirdikleri uzun yılların ardından muhalefete alışmaya çalışıyorlar.

Özellikle Belediye Meclisinde ulusal basına konu olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile AK Partili Meclis Üyelerinin karşılıklı atışmalarından ders çıkartmadığı anlaşılan AK Partili Belediye Meclis Üyeleri, popüler olmak ve gündem değiştirmek uğruna Tanju Özcan’ın önceden planlanmış oyunlarına su taşamaya devam ediyorlar.

Göreve başlamadan önce Kur’an üzerine “Doğruluktan, dürüstlükten ve adaletten” şaşmayacağı yemini etmesi, bununla da yetinmeyerek noterden kağıt dağıtmasına karşılık verdiği hiçbir sözü tutmayan Tanju Özcan’ın, “Seçimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kazanırsa, Bolu’nun görünür yerine heykelini dikmek” için verdiği şeref sözünü ciddiye alan AK Partili Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Uğur Akbay’ın konu ile ilgili açıklama yaptı.

Ciddiye alınmadığını kendisi söyledi

Son düzenlediği basın toplantısında kendi ağzıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Merkez Yöneticileri tarafından ciddiye alınmadığını itiraf eden ve bugüne kadar verdiği sözleri tutmamasıyla ünlenen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın; “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın heykelini dikeceğim” ciddiye alarak açıklama yapan Akbay; “Bolu Belediyesi ve Belediye Başkanı Sayın Tanju Özcan’ın heykel konusundaki hassasiyetini bilmeyen, duymayan kalmadı. Sayın Tanju Özcan, Mayıs Meclisinde, Cumhurbaşkanlığı seçimini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanması halinde heykelini dikeceğim diye söylemi olmuştur. Hatta bu konu ulusal medyada da paylaşılmıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkemizin her yerinde zaten heykel gibi yüzlerce, binlerce eserleri mevcut. Cumhur ittifakı Meclis üyeleri adına ve Grup Başkanvekili olarak diyorum ki, bu yapacağınız heykelin bedelini bilmemekle birlikte yaklaşık 10 Milyon TL ile 22 Milyon TL arasındaki tutarın (fazlası da olabilir) Boluspor'umuza yardım olarak aktarılmasını teklif ediyorum. Bu konuda da biz Cumhur İttifakı Meclis üyeleri olarak üzerimize düşen ne varsa şimdiden yapmaya hazırız” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler